Kunder & Cases

Vi og vores Licenspartnere har lavet GPS Challenge i mange forskellige sammenhænge. Sportshold, som skal rystes sammen, onboarding af nye medarbejdere, Graduate træning, Lederudvikling, Talent program Teambuilding for afdelingen mv.

Mange tusinder har allerede spillet GPS Challenge. Deriblandt de fleste af de største firmaer i Danmark samt mange kommuner.

Herunder kan du se forskellige videoer, som kan give en ide om, hvordan I kan gøre brug af GPS Challenge.

Licenskunde: Siriuspartner


Siriuspartner er specialister i Personlig -, Team -, og Lederudvikling. De er hammerdygtige, og de har valgt, at licensere GPS Challenge som værktøj.

Vi samarbejder med dem, og vil varmt anbefale dem, hvis I ønsker en første klasses GPS Challenge event eller GPS Challenge som en del af et længere forløb/workshop.

Case: Kvindelandsholdet i fodbold

GPS Challenge blev kontaktet af landstræneren, som ønskede at kombinere noget socialt med fysisk aktivitet og teambuilding. Det skulle samtidig være noget, som gav energi og humør til forberedelserne til slutrunden, de forberedte sig til.

Vi lavede nogle ekstra lange baner, og spørgsmål, som inkluderede nogle taktiske spørgsmål.

Case: Mordsag i Odense

Odense Bibliotek fik lavet en mordgåde, som blev bygget ind i spillet. Ruter, poster og spørgsmål blev alle bidrag til ledetråde, som skulle bruges til at løse et historisk mord.

Ved de afsluttende poster ville spillerne kunne gætte sig til morderens navn, hvis de havde fulgt godt med og gættet ledetrådene undervejs.